Onze partners

Els Logistics

Logistiek dienstverlener met focus op digitalisering

Wij zijn natuurlijk niet de enige logistieke dienstverlener, het verschil met anderen zit’m in onze waarden. Onze waarden zijn: betrouwbaarheid, innovatie en persoonlijk contact. Dit leidt ertoe dat op de eerste plaats klanten er van op aan kunnen dat afspraak daadwerkelijk afspraak is. Dat dit in de praktijk zo is blijkt eruit dat we al jaren een set aan tevreden vaste klanten hebben. Onze drang naar innovatie heeft ervoor gezorgd dat we gebruikmaken van een geavanceerd track & trace systeem, een eigen plansysteem hebben ontwikkeld en vrijwel alle processen zijn gedigitaliseerd. En, last but not least: we geloven erin dat persoonlijk contact essentieel is: zowel binnen de eigen organisatie, met onze klanten en niet te vergeten met de klanten van onze klanten.

PB Runner

Sneltransport zoals het hoort

Of het nu gaat om het versturen van medicijnen, uitstrijkjes, monsters of andere medische zaken: de levering moet 100% goed gaan.

Er dient niet alleen snel en op tijd te worden geleverd. Een levering dient ook plaats te vinden conform de GDP-procedures. Wij zorgen voor medisch transport van en naar patiënten, ziekenhuizen, apotheken, huisartsen en andere zorgverleners. Ook gekoeld.

Een vaste ronde voor de levering van medicijnen? Een medisch spoedtransport? Een zending in de avond of in het weekend? PBrunner regelt het.

Het medisch transport team van PBrunner zorgt al meer dan 20 jaar dat patiënten en zorginstellingen hiervan op aan kunnen. Hierdoor zijn we de koerier van de medische sector in Friesland.

Bekijk:
www.pbrunner.nl

HUBBASE

The lean process company

De markt vereist voortdurende verbetering, innovatie en keteninformatie. Het belang van flexibiliteit en wendbaarheid neemt toe. HUB BASE helpt organisaties bij het slim inrichten van processen en IT.

Verbinden als grote kracht
Wij kijken samen met de opdrachtgever naar de bestaande processen en systemen en schetsen de ideale situatie. Wij bespreken de door ons geadviseerde mogelijkheden voor een stapsgewijze aanpak. De adviezen liggen op het vakgebied van IT en processen. Vaak hebben wij al deeloplossingen op de plank liggen, omdat een aantal gerenommeerde partijen u voorgingen.

Bekijk:
www.hubbase.nl