Over Els in the City

In 2019 zijn Freek van Duuren (ondernemer en fietskoerier van het eerste uur in Den Haag) en Ron van Dop (oprichter en directeur van ELS-Logistics) een unieke samenwerking aangegaan met het oprichten van Els in the City. Hun doel: de stad Den Haag op een schone en voordelige manier bereikbaar maken voor zakelijk transport.

Minder vervuiling, drukte, kosten en zorgen

Met Els in the City combineren we de logistieke kennis, expertise en systemen van ELS-Logistics met jarenlange ervaring met het runnen van een fietskoeriersbedrijf. Deze samenwerking geeft organisaties een unieke mogelijkheid om transport binnen en buiten de stad op een fundamenteel andere manier te organiseren. Met als belangrijkste resultaat een schonere stad met minder verkeersdrukte. En voor onze klanten minder logistieke kosten en zorgen.

Wat maakt Els in the City bijzonder?

Onze toekomstgerichte aanpak, met zorg voor de leefbaarheid van onze mooie stad aan de ene kant en aan de andere kant het ontzorgen en vergroten van de positieve zichtbaarheid voor onze klanten, maakt ons bijzonder. Het is niet meer van deze tijd om met vieze dieselbusjes door de stad te rijden als het eigenlijk niet nodig is. Het zorgt voor te veel uitstoot, de stad is continu in file en het kost gewoonweg te veel tijd en daarom veel geld. Met onze fietskoeriers spelen we in op al deze aspecten.

Persoonlijk, betrouwbaar en toekomstgericht

En het verschil met anderen zit ‘m in onze waarden: betrouwbaarheid, toekomstgericht en persoonlijk contact. Dit leidt ertoe dat op de eerste plaats klanten ervan op aan kunnen dat afspraak daadwerkelijk afspraak is. Dat dit in de praktijk zo is blijkt eruit dat we al jaren veel tevreden vaste klanten hebben. Onze drang naar innovatie heeft ervoor gezorgd dat we gebruikmaken van een geavanceerd track & trace systeem, een eigen plansysteem hebben ontwikkeld en vrijwel alle processen zijn gedigitaliseerd.  En, last but not least: we geloven erin dat persoonlijk contact essentieel is: zowel binnen de eigen organisatie, met onze klanten en niet te vergeten met de klanten van onze klanten.

Hoe dat werkt in de praktijk?

Bekijk hier de video van Schilders TV over onze dienstverlening.