Projecten & Opdrachten

Heb je een logistieke uitdaging? Bijvoorbeeld om op één dag promotiematerialen op tijd te leveren op verschillende plekken in de stad? Is er onverwachts een chauffeur uitgevallen? Of heb je een spoedlevering? Dit zijn allemaal uitdagingen waar ons logistieke hart sneller van gaat kloppen.

Een sport

Voor ons is het een sport om lastige of bijna onmogelijke logistieke vragen op te lossen. Figuurlijk én letterlijk, want dit doen we op de fiets. Wij ontzorgen en regelen alles wat er voor nodig is omfietskoerier-den-haag jouw levering van a naar b naar c en zelfs naar z te brengen. Met onze fietsen vermijden we files, slagbomen en andere obstakels, zodat snel ook echt snel is. En schoner. En voordeliger. En beter voor minder verkeersbeweging Den Haag. Wil je je levering klaarleggen bij jullie op het terrein achter die groene container? Geen probleem, wij fietsen zo langs de slagbomen en weten de levering snel te vinden.

Om je een idee te geven wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van deze logistieke projecten, geven we je graag een aantal voorbeelden van onze klanten.

Voorbeeld: Gemeente Den Haag: verspreiding kranten bij scholen

Voor de Gemeente Den Haag worden elk najaar de basisscholen voorzien van kranten. Wij nemen dit op ons. De gemeente kiest voor een alternatieve manier om de kranten te verspreiden. Een groene, snelle en efficiënte oplossing die ook nog eens goed wordt ontvangen door de scholen, kinderen en ouders.