Spoed Fiets & Auto

Soms is haast geboden of heb je niemand beschikbaar voor een aflevering in de stad. Terwijl je levering moet wel direct en zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek gebracht dient te worden. Ook voor spoedtransport biedt de fietskoerier van Den Haag uitkomst. 

Spoedlevering in Den Haag

Zeker in de stad staat de auto alleen steeds vaker en langer vast in het verkeer. De dagelijkse realiteit van een stad die steeds verder dichtslibt. Met de fietskoerier is dat probleem eenvoudig fietskoerier-den-haagopgelost. In de stad is de fietskoerier vrijwel altijd sneller dan een auto. Heb je een spoedlevering in Den Haag? Ook dan is onze fietskoerier de meest efficiënte, snelste en goedkoopste oplossing.

Dat dit ook nog eens goed voor het milieu is en bijdraagt aan een schoner en beter bereikbaar Den Haag, is bij een spoedlevering natuurlijk bijzaak. Wil je je levering vast klaarleggen bij jullie op het terrein achter die groene container zodat we geen tijd verliezen in het ophaalproces? Geen probleem, wij fietsen zo langs de slagbomen en weten de levering snel te vinden.

Spoedlevering buiten de stad: efficiënte combinatie van fiets en auto

Heb je een levering buiten de stad? Geen probleem. Binnen de stad rijdt de fietskoerier. Voor het transport buiten de stad gaat de levering mee met het sneltransport van onze logistieke partner. Op deze manier wordt de levering altijd op de snelste en meest efficiënte manier geregeld. Zowel qua kosten als belasting voor de leefomgeving. Wij bieden de meest efficiënte oplossing met onze fietskoeriers. Nee, we fietsen niet van de ene naar de andere stad. Wel brengen en halen we de levering met de fiets en dragen deze over aan de autokoerier, zodat deze de drukke stad niet in hoeft.