Vaste Routes

Heb je regelmatig bezorgingen in en rondom Den Haag? En worden die nu nog gereden met de auto of de bestelbus? Dan is Vaste Routes hét snellere, schonere en voordeligere alternatief. Met Vaste Routes heb je geen kosten of zorgen over een eigen wagenpark. De fietskoeriers en logistieke specialisten zorgen voor een optimaal logistiek proces waarbij je naast de snelheid van de fietskoerier profiteert van vaste routes en slimme automatisering. En, om het nog mooier te maken; de fiets en de fietskoerier zijn volledig in de huisstijl van jouw bedrijf.

Zie je jouw koeriersfiets al voor je?fietskoerier-den-haag

Hoe mooi is het als heel Den Haag ziet dat jullie de auto’s of vieze dieselbusjes hebben ingeruild voor de fietskoerier? Een mooier visitekaartje kan de organisatie niet hebben. En, omdat de fietskoerier dagelijks heel Den Haag doorkruist, krijgt je merk ook nog eens veel meer zichtbaarheid in de stad.

Om je een idee te geven hoe jouw koeriersfiets eruit gaat zien, maken we graag een digitaal voorbeeld voor je. Gratis en voor niks.

Het enige dat je hoeft te doen is een mail te sturen naar:

info@elsinthecity.nl ov.v. Voorbeeld design koeriersfiets.

Meer dan een visitekaartje

Uitstraling is natuurlijk belangrijk. Maar er is meer. Zijn er bepaalde (veiligheids-)procedures en voorschriften van belang? Onze fietskoeriers worden getraind zodat ze alles weten en kunnen wat van belang is. Of het nu gaat om transport van medicatie, goederen of dossiers, het is part-of-the-job om ervoor zorg te dragen dat de aflevering precies zo plaatsvindt als gewenst is. 

Kennis en ervaring

Door onze kennis en ervaring, o.a. binnen de medische sector, bezorgen we elke levering zonder probleem. Of het gaat om bezorgingen van de ene vestiging naar de andere, naar klanten of naar leveranciers. Bezorgen doen we in overleg, zodat het past in de agenda en de dagelijkse processen niet verstoort.

Privacy van de gegevens, dossiers en eventuele andere gegevensdragers en -bronnen worden met de grootst mogelijke voorzichtigheid behandeld.

Kies voor snel, schoon, zichtbaar en je portemonnee

Met onze Vaste Routes service nemen wij al je logistieke zorgen, uitdagingen en werkzaamheden over. Jullie organisatie kiest hiermee voor snelheid, voor het milieu, voor minder vervoersbeweging in Den Haag, voor positieve zichtbaarheid en ook voor je eigen portemonnee. Benieuwd naar de tarieven en hoeveel je gaat  besparen binnen je logistieke proces?